Dit bericht is geplaatst in de swollenaer op 7 februari 2011
Schildersbedrijf Ger Pitt, de vriend
die niet te vaak langskomt

‘De schilder is de beste vriend van je huis’, luidt een bekende reclameslogan. In het geval van Ger de Ruig van allround schildersbedrijf Ger Pitt klopt dat zeker, al is het een vriend die niet heel vaak langskomt. Zijn schilderwerk is namelijk van dermate hoge kwaliteit dat de klant ten minste vijf jaar vooruit kan. Behalve schilder is De Ruig klusser in de breedste zin van het woord.

Nu ook gecertiviceerd houtrot specialist

“Wat mijn ogen zien, maken mijn handen. Ik werk al sinds mijn dertiende in de bouw, heb het schilderwerk geleerd van een echte vakman. Verder doe ik stucwerk, behangen, scannen,sausen,leg ik vloeren en badkamers aan en nieuwe wc’s en cv-ketels om een paar voorbeelden te noemen. Ook gevels reinigen en voegen behoort tot mijn werkzaamheden.”

Voor alles geldt dat De Ruig uiterst secuur werkt. Schuren, afnemen, grondverven en kitten, de vakman doet het allemaal tot in de puntjes. “Je moet het echt goed doen. Goedkoop is vrijwel altijd duurkoop”, verzekert De Ruig, die zowel ingeschakeld kan worden bij onderhoud- en herstelwerkzaamheden als nieuwbouwklussen en het herstellen van monumentale panden in oude glorie. “Het is mij nooit te moeilijk. Ik vertel mijn klanten vooraf altijd precies wat ik ga doen en wat het uurtarief is. Ook geef ik advies wat betreft onderhoud van het houtwerk en krijg ik vaak te horen dat ik netjes werk en alles opruim. Wat dat betreft kun je nooit zien dat ik langs ben geweest.”

Allround Schilder en Klusbedrijf Ger Pitt
Populierenstraat 38
Zwolle

 

mob. 06-12627672
ger@gerpitt.nl
www.gerpitt.nl

 

Comments are closed.

Set your Twitter account name in your settings to use the TwitterBar Section.